Overblijven

Veel kinderen blijven over op school. Zij eten dan tussen 12:00 uur en 13:00 uur hun van huis meegebrachte eten op school op. Bij ons op school zit er een leerkracht bij de maaltijd van de kinderen.

Hoe gaat het in zijn werk

Kinderen die op school blijven eten gaan naar de onder- of bovenbouwgroep. Na het gezamenlijk gebed gaan de kinderen eten. Na ongeveer 20 minuten zijn de meeste kinderen klaar met eten en wordt er gedankt. De kinderen die klaar zijn gaan buiten spelen (eventueel voorafgegaan door tandenpoetsen, als ouders dat willen) de kinderen die nog niet klaar zijn mogen nog even door eten.

Wat kost het?

Overblijven op school kost geld. We rekenen €0,50 per keer dat een kind overblijft. Betalen kan op verschillende manieren:

Door middel van een broodkaart die dagelijks wordt getekend door de leerkracht.

€5,- (10 keer)
€10,- (20 keer)
€15,- (30 keer)
€20,- (40 keer)