Schooltijden en vakanties

De schooltijden op CNS Ommerkanaal zijn:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag begint de school om 8:45 uur en gaan de kinderen weer naar huis om 15:15 uur. De kinderen van groep 1 – 4 hoeven vrijdagmiddag niet naar school en zijn dus┬á op vrijdag om 12:00 uur al vrij.

Op woensdag start de school om 8:45 uur en gaan de kinderen om 12:15 uur weer naar huis.

De eerste pauze is alle dagen van 10:45 uur uur tot 11:00 uur.
De middagpauze is alle dagen van 12:00 uur tot 13:00 uur (met uitzondering van de woensdag)