Ik heb interesse

U heeft belangstelling... Wat nu?

Het is voor ons natuurlijk geweldig als u belangstelling heeft in onze school. U kunt op verschillende manieren contact met ons maken. U een afspraak maken door een mailtje te sturen naar: info@ommerkanaalschool.nl. Wij nemen dan contact met u op en we plannen een gesprek. Bellen mag natuurlijk ook: 0523-613164 (van 8:15 uur tot 17:30 uur).

Even rondkijken

Voordat u uw kinderen aan ons toevertrouwt mag u uiteraard even rondkijken. U kunt er ook voor kiezen om uw kind een aantal dagen/dagdelen mee te laten draaien. De keuze voor een school is een belangrijke beslissing, daar kunt u maar beter een goed gevoel bij hebben.

Mijn kind zit momenteel op een andere school...

Het kan zijn dat u momenteel niet tevreden bent over de zorg die uw huidige school biedt, of misschien is er een andere reden waarom u op zoek bent naar een andere school. Het staat u vrij om informatie in te winnen over onze werkwijze. We zijn ook van harte bereid met u in gesprek te gaan over onze mogelijkheden. Wij zullen u dan zo goed mogelijk van advies dienen. Wij hopen dat u dit in openheid met uw huidige school kunt doen, maar hebben er begrip voor als er situaties zijn waarin dat wat lastig ligt.

Informatie verzamelen

Als ouders bij ons op school komen vindt er informatie-uitwisseling plaats. Meestal in een gesprek tussen de directeur en de ouders, eventueel aangevuld met de I.B.-er. Hoe meer informatie u over uw kind(eren) geeft, hoe beter we als school het onderwijs kunnen aanpassen aan de kind(eren).
Ook kunt u alles vragen wat u over de school wilt weten. Ook kunt u wensen kenbaar maken. U vertrouwt uw kind niet zomaar aan een school toe, toch?