Leerkrachten

Het team van CNS Ommerkanaal

Albert Jan Greidanus

Albert Jan is onze directeur. Naast de directietaken geeft hij ook les aan de groepen 3/4 en 7/8

Henrike Grondman

Juf Henrike is de juf van groep 1 en 2. Ze werkt op dinsdag en donderdag.
Op maandag en woensdag is juf Henrike bij ons op school aanwezig als remedial teacher. In die uren helpt ze kinderen buiten de klas door extra ondersteuning.

Mireille Breukelman

Juf Mireille geeft op maandag, woensdag en vrijdag les aan groep 1 & 2.

Jolanda van der Bent

Juf Jolanda geeft les aan de groepen 3 en 4.
Ook is juf Jolanda onze interne begeleider.

Jeroen Brouwer

Meester Jeroen is leerkracht van groep 5 en 6. Meester Jeroen zit namens het team in de oudercommissie. Daarnaast is hij dinsdagmiddags uitgeroosterd voor directietaken.

Annet van de Wetering

Juf Annet geeft elke  ochtend les aan groep 5 en op maandagmiddag geeft ze muziekles aan de hele school. Na schooltijd is er maandagmiddag een schoolkoor voor alle kinderen die dat leuk vinden. Ook van buiten de school.

Ton Schepers

Meester Ton is elke dinsdag op school. Hij geeft dan les aan de groep 5 (ochtend) en 5/6 (middag).

Rudmer Nap

Meester Rudmer geeft les aan groep 7 en 8. Hij is bijna de hele week op school, behalve op maandag. Meester Rudmer is voorzitter van de medezeggenschapsraad.

Lugia Albers

Lugia staat niet voor de klas, maar is al jaren een deel van ons team. Zij is werkzaam bij CNS Ommerkanaal. Enerzijds als administratief medewerkster, maar ook als schoonmaakster.

Hermy van Dijk

Juf Hermy is onderwijsassistent. Zij is op vrijdagmiddag op school  voor het project ‘Talentvol ondernemen’. Ook maakt ze de nieuwsbrieven.